Ах, тези 18! Една от най-прекрасните възрасти в живота. Светът

...
Ах, тези 18! Една от най-прекрасните възрасти в живота. Светът
Коментари Харесай

Житейски уроци за 18-годишни

Ах, тези 18! Една от най-прекрасните възрасти в живота. Светът е пред теб. Вече не си дете. С цялото си сърце вярваш, че можеш да го промениш. Имаш в себе си сигурност, учредена на това, че родителите ти са се грижили за теб. В тези времена паниките са по-малко, написа. Блогърът Марк, чиито разсъждения за живота ви представяме от време на време, споделя за забавен случай, обвързван с тази възраст (marcandangel.com). Ето какво написа той:

„ Тази заран четях книга в кафене на обичания ми плаж, когато 18-годишно момче седна до мен и сподели „ Това е ужасно четиво, нали? ”. Започнахме да си приказваме. Каза ми, че ще се дипломира в гимназията след няколко седмици… „ Но нямам никаква концепция какво желая да върша с живота си ”, ми сподели той. „ Точно в този момент се нося по течението ”. И по-късно с нетърпеливи и почтени очи стартира да ме пита един след различен следните въпроси: „ Какво работиш?, Къде и по какъв начин реши да правиш това, което искаш да правиш?, Защо правиш това? Защо не правиш това? Има ли нещо, което искаш да си направил по друг метод? ” И тъй наречените Отговорих на тези въпроси по допустимо най-хубавия метод и пробвах да дам порядъчни препоръки за времето, с което разполагах. ”

„ На връщане за у дома осъзнах, че диалогът ми с него ми е подействал много носталгично. Припомни ми за времената преди 10 години. Така, започнах да мисля за тези въпроси още веднъж и започнах да си представям всички неща, които ми се желае някой да ми беше споделил, когато бях на 18 ”, споделя Марк. След което изброява своите 18 житейски урока за 18-годишните.

1. Посвети се на това да правиш доста неточности. Грешките те учат на значими уроци. Най-голямата неточност, което можеш да направиш, е да не правиш нищо, тъй като те е боязън, че ще сгрешиш. Затова не се колебай и не се съмнявай в себе си. Помни, в случай че не действаш, в никакъв случай няма да знаеш сигурно и ще останеш на същото място вечно.

2. Намери тежка работа, която обичаш да вършиш. Не избирай компетентност, тъй като е известна или статистически основава завършващи, които по-късно изкарват най-вече пари. Най-добрата кариера е учредена на следния основен избор: открий сложна и тежка работа, с която обичаш да се занимаваш.

3. Инвестирай време, сила и пари в себе си всеки ден. Когато го правиш на тази възраст, в никакъв случай няма да загубиш и с времето ще промениш траекторията на живота си. Ти просто си продуктът на това, което знаеш.

4. Изследвай нови хрумвания и благоприятни условия постоянно. Колкото по-уникални преживявания имаш, толкоз по-интересна става историята ти. Търси колкото може повече житейски преживявания и се старай да ги споделяш с хора, за които те е грижа. Да не правиш нещо значи да не живееш.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР