Агресията на Русия спрямо Украйна показа нуждата от отстояване на

...
Агресията на Русия спрямо Украйна показа нуждата от отстояване на
Коментари Харесай

Румен Радев: Агресията на Русия срещу Украйна показа нуждата от силата на правото

Агресията на Русия по отношение на Украйна сподели потребността от отстояване на силата на правото пред отстояване на правото на силата. Това съобщи президентът Румен Радев във встъпителната си тирада при откриването на конференцията " Антикорупция и национална сигурност ".

Държавният глава означи, че корупцията като събитие подкопава освен благосъстоянието на жителите, само че е също по този начин и опасност за националната сигурност.

Само дружно, посредством продан на информация и потребни практики, можем да се борим дейно с това отрицателно събитие на нашето съвремие. Сътрудничеството сред държавните институции и организациите е основен фактор за триумф в битката с корупцията, посочи президентът Радев.

По време на словото си президентът напомни на участниците във форума и гражданските митинги у нас през лятото на 2020 година, когато българското общество въстана против корупцията и изиска промяна на модела на ръководство. В тази връзка Румен Радев уточни, че политическата рецесия в страната към момента не е намерила своето трайно решение от този момент.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР