Агресията между шофьорите за места за паркиране в София ескалира

...
Агресията между шофьорите за места за паркиране в София ескалира
Коментари Харесай

Някой качи контейнер върху автомобил, ситуацията с паркирането в София отдавна е извън контрол

Агресията сред водачите за места за паркиране в София ескалира до нови върхове. Поредният шокираш случай е от кв. „ Гоце Делчев “, където незнаен наказа колега-шофьор, качвайки железен резервоар за отпадък върху колата му.

28 януари 2024, 12:33

Рядка кражба: Автомобил осъмна „ на трупчета “ в столичния кв. „ Младост 1А “

Снимката беше качена в една от Facebook групите на квартала с изложение: „ Короноваха първенеца по жалко паркиране “.

Изображението стана мотив за спор сред живущите, членуващи в групата.

„ Някой ден тия, които са поставили тая кофа, ще попаднат на „ точния ” човек, тъй като „ точния ” човек не постоянно излиза от гега… “, написа различен човек.

„ Мижави комплексчета се избиват тука.. На g-класите където стопират за малко слагайте по този начин кофите от горната страна... Тея кофи тежат много, нз какъв брой индивида са били, с цел да я вдигнат “, разсъждават други.

„ Това е вандализъм! Тъпо, неверно, смешно паркиране, каквото и да е, тази реакция е наказуема, както и чупенето на чистачки, рязането на гуми, дрането с ключ....., само че ние не сме по-различни очевидно от тези, които сочим с пръст и употребяват джихат или други оправдателни думи за разпра! “, написа дама.

Не липсват и бранители на постъпката:

„ Вандализъм е да запушиш тротоара и да сметнеш, че повече от една седмица хората са длъжни да ти заобикалят тенекията. Освен вандализъм е и наглизъм и още тъпизъм. А за нагли или тъпи хора, сходна „ премия “ е напълно почтена “.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР