Агонията, в която правителството вкара България, може да се прекрати

...
Агонията, в която правителството вкара България, може да се прекрати
Коментари Харесай

Само предсрочни избори могат да спрат агонията

" Агонията, в която държавното управление вкара България, може да се приключи единствено с предварителни избори. " Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на консултациите при президента Румен Радев за сформиране на кабинет.
" Сглобката изпра Борисов, узакони мафията, нездравословни са за страната ", безапелационна е тя.
" Кабинетът беше основан порочно и съобщи очакванията и упованията на стотици хиляди хора за смяна на досегашния модел на ръководство. Посветиха 9 месеца само на разпределение на постовете и властовите позиции. Големите проблеми, които стоят пред България, не са даже и помисляни да бъдат решени. Това са демографска злополука, скъпо опазване на здравето, ниско качество на обучение, приходите на хората. Вече всеки десети работещ е работещ безпаричен ", уточни Нинова
" Цените порастват, монополи, картели, стопански лобита изсмукват парите на хората, тъй като се усещат безнаказани и безконтролни ", разясни Нинова.
" Предсрочни избори са излаз от тази обстановка и не виждаме опция в това Народно събрание да бъде решена някаква друга настройка, или най-малко декларирам, че ние няма да участваме в такива ", безапелационна е тя.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР