Агне с пет крака и шест копита се роди в

...
Агне с пет крака и шест копита се роди в
Коментари Харесай

Чудо: Роди се агне с пет крака и шест копита

Агне с пет крайници и шест копита се роди в Австралия , написа БГНЕС. Това е съобщил притежателят на стопанството, Маршал Боул.
Пред австралийските медии той споделя, че е бил шокиран, когато е видял агнето с пет крайници и шест копита, тъй като на единия крайник има две копита, а този пети крайник виси под главата. „ Имаше обстановка, при която агне се роди без вълна, само че в никакъв случай не съм виждал сходно нещо и не знам по какъв начин се е случило “, сподели Маршал Боул.
 Юрист се оплака, че му конфискували агне поради чумата по прасетата Юрист се оплака, че му конфискували агне поради чумата по прасетата
Съответният чиновник реши, че агнето е прасе и получих акт за административно нарушаване. Така юрист Пламен Копанов описа пред Нова...
Въпреки че има генетично заболяване, агнето се развива добре под зоркия взор на фермера. Ветеринарният патолог Шан Безие уточни, че петият крайник е инцидентен недостатък и това се случва доста рядко. „ Това е непостоянен самостоятелен генетичен недостатък. Възможно е един ембрион да се е развил до края отвън матката и това е дало тип на петия крайник “, изясни ветеринарят.
Агнето е кръстено „ Морска звезда “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР