Агенцията за хората с увреждания /АХУ/ обяви поредица от онлайн

...
Агенцията за хората с увреждания /АХУ/ обяви поредица от онлайн
Коментари Харесай

АХУ стартира онлайн сесии за подкрепа на хора с увреждания

Агенцията за хората с увреждания /АХУ/ разгласи поредност от онлайн осведомителни сесии, ориентирани към претенденти за стратегиите си. Събитията ще се проведат през платформата ZOOM и са предопределени да осветлят опциите за финансиране на начинания в областите на претовареност, рехабилитация, интеграция и създаване на налична среда за хора с увреждания.

По време на събитията ще бъде показана подробна информация за стартиралите състезания за финансиране на планове и условията за присъединяване в тях. Участниците ще могат да зададат своите въпроси, свързани с изискванията на кандидатстване, разпределяне на средства, наблюдаване и отчетност на плановите оферти, и да получат отговори от специалистите на АХУ.

Информационните сесии ще се проведат по следния график:

– Програма за финансиране на планове за рехабилитация и интеграция на хората с увреждания: на 26 март от 11:00 ч. Линк за срещата –.
– Програма за финансиране на планове за започване и развиване на независима стопанска активност на хората с увреждания: на 4 април от 10:00 ч. Линк за срещата –
– Програма за финансиране на планове със обществена и стопанска устременост на профилирани предприятия и кооперации на хората с увреждания: на 5 април от 10:30 ч. Линк за срещата –.
– Програма за финансиране на планове за създаване на налична архитектурна среда на културни, исторически и спортни обекти: на 10 април от 10:00 ч. Линк за срещата –

Подробна информация за стратегиите можете да видите в меню „ Проекти/програми “.

Не пропускайте опцията да участвате в тези осведомителни сесии и да научите повече за опциите за поддръжка на вашите начинания .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР