Агенцията по заетостта предлага изключително много възможности за квалификация и

...
Агенцията по заетостта предлага изключително много възможности за квалификация и
Коментари Харесай

Толкова Български Семейства Изтръпнаха! Държавата Спира Парите На Абсолютно Всички

" Агенцията по заетостта предлага извънредно доста благоприятни условия за подготовка и преквалификация. Ние ще се възползваме от това какви са опциите на обособения субект, какво той може да прави, по какъв начин той може да се квалифицира и преквалифицира ", съобщи Петрова.

Тя даде образец с регионите, в които се среща с жители, където има хора не просто без обучение, само че и тотално демотивирани да работят. " Всички, които имат опция и отговорност към бъдещето на България, би трябвало да бъдат включени към пазара на труда ", означи Петрова.

Тя добави, че ще бъдат отпускани средства на неправителствени организации, които желаят да образоват служащи за своите компании и бизнес.

Султанка Петрова добави, че нежелаещите да работят у нас са " небогати, необразовани, от ромските общности ". " Правителството има воля и предпочитание посредством обучение, посредством претовареност и посредством разтрошаване на гета да се върви напред, към едно положително общество... Не може страната да ти поема разноските ", съобщи тя.

" Когато им се спрат помощите, те просто няма да имат избор. Те би трябвало да отидат на пазара на труда ", съобщи Султанка Петрова. Тя разясни, че предишния месец да вземем за пример в Пловдив са спрени обществените помощи на 300 фамилии, които не са пуснали децата си на учебно заведение. " Това е извънредно ефикасен метод, посредством който ние показахме нашата воля, че би трябвало децата да учат... При огромна част от тази общественост сутринта децата отиват на учебно заведение, следобед - родителите ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР