Агенцията по заетостта има нов директор. Смилен Вълов, който е

...
Агенцията по заетостта има нов директор. Смилен Вълов, който е
Коментари Харесай

Смилен Вълов е новият директор на Агенцията по заетостта

Агенцията по заетостта има нов шеф. Смилен Вълов, който е част от екипа на Агенцията по заетостта повече от 16 години, е новият изпълнителен шеф на институцията, оповестиха от пресцентъра на организацията. Днес той е бил показан персонално от министъра на труда и обществената политика Георги Гьоков и двамата заместник-министри Лазар Лазаров и Иван Кръстев, написа.

Смилен Вълов стартира професионалната си кариера в структурите на Агенция по заетостта като специалист и вследствие на сполучливото си служебно развиване става част от управлението на Агенцията. Той е дълготраен основен шеф на Главна дирекция " Европейски фондове и интернационалните планове ".

" Благодарен съм за доверието! Агенцията по заетостта от дълго време е обвързвана с моя професионален живот. Ще подходя с отговорност и воля да прилагаме най-хубавите експертни решения в работата, с цел да утвърждаваме имиджа на Агенцията като една модерна и съвременна институция ", е споделил Вълов.

Министър Гьоков пожела триумф на новия изпълнителен шеф на виновния пост. Той означи, че изборът му на началник на Агенцията по заетостта е бил елементарен, тъй като господин Вълов е човек, който познава добре естеството на работата и системата. " Убеден съм, че новото управление ще продължи да следва поставените високи цели, ще работи на цялостни обороти и ще се оправя с провокациите, с цел да можем да предлагаме модерни услуги на пазара на труда ", акцентира министърът.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР