Агенция Митници Около 2 тона нелегален алкохол в частен гараж на

...
Агенция Митници
Около 2 тона нелегален алкохол в частен гараж на
Коментари Харесай

Варненски митничари спипаха 2 тона нелегален алкохол в гараж

Агенция " Митници " Около 2 тона незаконен алкохол в частен гараж на територията на град Шумен откриха чиновници от Митница Варна при взаимни дейности с ОД на Министерство на вътрешните работи - Шумен.

На 20.09.2017г., чиновници от бранш " Оперативен надзор " в отдел " Митническо разузнаване и следствие " /МРР/ и чиновници от Митническо бюро Шумен към Митница Варна правят инспекция в гаражна клетка в частен парцел в града, след получен сигнал от ОД на Министерство на вътрешните работи Шумен. При инспекцията митническите чиновници откриват на мястото лице, което е преливало от пластмасови бидони в туби наливен алкохол с характерности на ракия по цвят и аромат. 
В помещението са открити общо към 2 тона етилов алкохол, разпределен в 20 пластмасови бидона с съдържимост по 120 литра, без документи за генезис и заплатен данък по Закона за акцизите и данъчните хранилища /ЗАДС/. Нелегалният алкохол е арестуван. Взети са проби за лабораторен разбор. След излизане на резултатите от лабораторната експертиза, по случая ще бъде формирано административно-наказателно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР