Агенция BulNews се сдоби с ексклузивно видео от тежката катастрофа

...
Агенция BulNews се сдоби с ексклузивно видео от тежката катастрофа
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews: Вижте уникално видео от среднощната катастрофа с изгорелите коли край Мраморен

Агенция BulNews се снабди с извънредно видео от тежката злополука тази нощ сред лек автомобил „ Фолксваген Голф “ и „ Форд Фокус “ край село Мраморен.
На фрагментите от видеото се вижда водачът на “Форд”-а, който е 40-годишен мъж от Русе.
В него той изяснява по какъв начин се е стигнало до тежкия удар. По думите му, колата му се е движела в лявата лента на пътя, когато видял, че против него се е засилил лек автомобил “Голф”, зад кормилото на който бил 50-годишен мъж. Русенецът се опитал да избегне удара, само че все пак немското возило се забило челно във “Форд”-a.
Вследствие на конфликта и двете коли се запалили. На видеото ясно проличава, че сега на идването на пожарната колите са погълнати от огнените езици и макар дейностите на огнеборците са изцяло изпепелени.
На фрагментите се вижда и 50-годишния водач, предизвикал злополуката, който се е скрил в колата за спешна помощ, а гневни водачи го псуват.
Припомняме, че при диалога си с пристигналите на мястото служители на реда мъжът се държал несъответстващо. Вследствие на това, ченгетата са поискали да даде проба с дрегер за алкохол, само че той изрично отказал.


Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР