Агентите на ФБР може да са подхвърлили улики по време

...
Агентите на ФБР може да са подхвърлили улики по време
Коментари Харесай

Тръмп смята, че от ФБР може да са му подхвърлили улики

Агентите на ФБР може да са подхвърлили улики по време на обиски в Мар-а-Лаго. Това мнение изрази някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп в изявление за Fox News в понеделник.

Според Тръмп по време на обиска ФБР им е забранило да се снимат дейностите им, както и да се намират в едно помещение с тях. „ Можеха да подмятат каквото си желаят “, добави той.

На 8 август Федералното бюро за следствие (ФБР) нахлу в имението на Тръмп Мар-а-Лаго. Агентите на разузнаването се концентрираха върху офиса на републиканеца и пространствата, в които живее някогашният президент, когато се намира във Флорида. Според сина на някогашния началник на Белия дом, Ерик Тръмп, ФБР не е разкрило нищо компрометиращо, конфискувайки единствено някои движимости на членове на фамилията и фотоси.

В четвъртък основният прокурор и основният прокурор Мерик Гарланд сподели, че е решил да претърси имението на някогашния шеф на щаба във Вашингтон. Той обаче отхвърли да изброи претекстовете за сходна мярка. Wall Street Journal заяви на 12 август, че ФБР е иззело 11 комплекта секретни документи по време на операцията
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР