Агентът на Жорди Кайседо – Ернан Банято, даде изявление пред

...
Агентът на Жорди Кайседо – Ернан Банято, даде изявление пред
Коментари Харесай

Агентът на Кайседо скочи на ЦСКА: Страхуват се!

Агентът на Жорди Кайседо – Ернан Банято, даде изказване пред еквадорското радио „ Сонорама “, в което приказва по отношение на обстановката с неговия клиент. Импресариото не се изрече в позитивна светлина за " алените ", потвърждавайки, че те нямат право да приказват за професионализъм.

„ Жорди е добре, в никакъв случай не е изчезвал. Клубът пробва да го сложи в сложна обстановка. Кайседо отиде в клуба в сряда и остави паспорта си за приемане на виза за Австрия, само че от самолетната компания споделиха, че багажът му ще дойде в петък. Затова взехме решение да се срещнем в Истанбул, с цел да обсъдим ситуацията му. Клубът одобри това като непокорство и излезе със закани за съд. Това е неприятно отношение от тяхна страна към играча “, съобщи Банято в предаването на „ Сонодепортес “.

„ Има диалози с клубове за Жорди Кайседо, само че съответните предложения, които съм показал на клуба, на никое място не са споменавани. Клубът няма право да записва нови играчи с наложено от ФИФА наказване. Затова не са те хората, които имат право да приказват за професионализъм. В ЦСКА от ден на ден се опасяват, че може да изгубят Жорди и по тази причина съзнателно започнаха акцията, която единствено да опетни името на играча. Това е техният метод да спрат интереса на други клубове към него. Искат да го изкарат неприятен човек, с цел да може огромните клубове да се откажат от него “, сподели сътрудникът на Кайседо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР