Агентът на футболиста на Фиорентина Димо Кръстев Пламен Пейчев призна,

...
Агентът на футболиста на Фиорентина Димо Кръстев Пламен Пейчев призна,
Коментари Харесай

Футболист на Фиорентина останал изненадан от повиквателната за България

Агентът на футболиста на Фиорентина Димо Кръстев Пламен Пейчев призна, че младият състезател е бил сюрпризиран от повиквателната за националния тим на България за контролите против Кипър и Люксембург.

" Той разбра в понеделник на обяд. Беше малко сюрпризиран, макар че сега националният тим на България е в развой на подмладяване и в тези контроли могат да се пробват нови неща. В предходните мачове извикаха Илиев от Интер и знаехме, че наблюдават Димо в мачовете на Примаверата, както и в срещата на младежкия народен отбор с Унгария. Очаквахме тази покана и тя пристигна. Направи наслаждение на всички ", сподели Пейчев пред fiorentina.it.

" През лятото имаше сондажи на други клубове, само че Фиорентина беше уверена, че желае да го задържи и да го развива като бранител, тъй като преди този момент играеше като халф. Казаха ни, че наближава моментът, когато ще бъде изтеглен в първия тим. Ще се чуем скоро да забележим дали ще го вземат или ще го пратят чартърен. В Италия е мъчно за младите, единствено Ювентус го прави сега, само че тъй като са в сложен интервал ", счита сътрудникът.

" Очаквахме даже да играе в евротурнирите, само че Димо се прибра с травма от мача на младежкия народен тим, която го спря за 10-15 дни. Той не е упражнявал с Италиано, само че чака своя миг ", посочи Пейчев.

" Съжалявам за Петко Христов, само че Фиорентина заслужаваше успеха против Специя. Трудностите на Петко във Флоренция са същите, като тези на Димо - в тим с толкоз положителни играчи е мъчно за младите. Петко заслужава да играе в Серия А ", приключи Пламен Пейчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР