Агентът на Филип Кръстев от Левски – Николай Жейнов, потвърди

...
Агентът на Филип Кръстев от Левски – Николай Жейнов, потвърди
Коментари Харесай

Жейнов потвърди: Португалци с оферта за Кръстев

Агентът на Филип Кръстев от Левски – Николай Жейнов, удостовери пред Спортал, че има предложение от страна за Витория Гимараеш за национала.

Мениджърът обаче съобщи, че желанието на Сити Футбол Груп е да запазят българина, като съобщи още, че има и други предложения за 21-годишния полузащитник, само че също по този начин не изключи разновидността Кръстев да остане в Левски до края на сезона, както е предварителната сделка със сините.

„ Да, истина е, че има оферта от Витория. Интересът на Гимараеш датира от много време и това не е първата оферта, която те изпращат. В края на трансферния прозорец през лятото имаше друга, която беше горе долу двойно по-ниска, а и Филип бе безапелационен, че не може да остави Левски от през днешния ден за на следващия ден, както се споделя. Към момента експлицитното предпочитание на Сити е да резервира Филип, тъй че мисля, че няма да има триумф и това предложение. Има и интерес от други тимове, само че това е обикновено “, сподели Жейнов пред сътрудниците.

„ Не изключвам и оставане в Левски, въпреки всичко при започване на сезона такова бе разбирателството ни. Естествено Сити си резервираха категорично опцията да трансформират нещо през зимата, в случай че сметнат, че има по-добър вид. Ние обаче сме твърди, че не желаеме да позволяваме същата обстановка, както се бе случило в Троа, когато по предложение на Сити Филип отиде там, само че треньорския щаб не търсеше състезател на тази позиция. За състезател на 21 години най-важното е да играе непрекъснато “, добави Жейнов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР