Агентът на Филип Кръстев Николай Жейнов придружаваше футболиста на Левски

...
Агентът на Филип Кръстев Николай Жейнов придружаваше футболиста на Левски
Коментари Харесай

Жейнов: Манчестър Сити следи и анализира всеки мач на Филип Кръстев

Агентът на Филип Кръстев Николай Жейнов придружаваше футболиста на Левски до Манчестър за договарянията със Сити Футбол Груп. Той показа, че се проучва всеки един мач на Кръстев, а неговите индикатори са отлични. Плеймейкърът е измежду най-хубавите в Европа измежду връстниците си.

„ Преди час и половина кацнахме двамата с Филип от Манчестър. Бяхме извикани от управлението на Сити Груп да създадем общоприетите медицински проучвания, защото в последната календарна година на Филип му се събраха доста мачове. Имаше доста дребна отмора сред сезоните. Медицински проучвания и водихме договаряния за удължение за сегашния му контракт със Сити Футбол Груп “, сподели Жейнов.

„ Определено бяхме сюрпризирани, в елементи демонстрираха, съвсем за всеки мач разбори. Оказа се, че всеки един мач се гледа детайлно и се гледа разбор. Оценките са му доста положителни, да не кажа отлични. В Европа на неговата възраст е може би най-хубавият футболист все още “, продължи той, след което разяснява дали Кръстев ще остане на „ Георги Аспарухов “ и през пролетния полусезон.

„ По принцип би трябвало да ни питат и нас дали да го пратят в различен тим, не сме безгласна писмен знак. Да, имаме контракт за посланичество. Може би към този момент три години работим дружно. В този ред на мисли ни осведомиха, че има интерес от разнообразни клубове, само че все още нямаме нищо. Не сме преговаряли “.

„ Не мога да кажа, че Филип ще остане в Левски и след Нова година. Не мога да кажа и, че ще напусне. Има още шест месеца за преотстъпване в Левски. Сити Груп могат да го прекратят. Филип беше доста въодушевявам. Посрещнаха ни доста топло. Всички се отнасят с огромен почит към него. По същото време беше и другият тим, в който беше – Троа. Има много другари, познати, футболисти, шефове, треньори. Хората виждат, че се труди и израсна доста последната година. Показателите му са доста положителни. Правиха му и медицински проучвания, и доста неща “, разкри Жейнов, след което заприказва дали Левски може да се причисли към Сити Футбол Груп.

„ Задължително за Филип следва най-малко две седмици отмора. Между двата сезона той почива единствено три дни. Просто би трябвало да почине физически и ментално. От това се нуждае сега. Видях 11 клуба по целия свят в Сити Футбол Груп. Всички на друго равнище. Защо и Левски да не влезе? Всичко е въпрос на договаряния “.

„ Имам много клиенти, много работа. Не се оплакваме от работа. Очакват англичаните с неспокойствие идващия мач и чакат да вземат Купата, само че дано да забележим. Според мен финалът на Световното ще е Франция Бразилия “, показа упованията си за Мондиал 2022 Жейнов пред Дарик Радио.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР