Африканците, претърпели тормоза на френския империализъм, отидоха да се бият

...
Африканците, претърпели тормоза на френския империализъм, отидоха да се бият
Коментари Харесай

Рогозин похвали африканците, които се бият за Русия

" Африканците, претърпели издевателството на френския империализъм, отидоха да се бият дружно с руснаците. Защитавайки Новоросия, те пазят и ползите на африканския континент, който мечтае да се освободи от игото на западната „ цивилизация “.

Това написа в обществената мрежа Х Дмитрий Рогозин, сенатор от анексираната Запорожка област и някогашен началник на " Роскосмос ".

Според украински медии руснаците не престават да набират наемници от Африка и Азия, които се образоват в Русия и по-късно биват изпращани на фронта. По информация на Укринформ, основана на данни от Националния център за опозиция в Украйна, те са десетки хиляди. " Руснаците им дават обещание заплати от 2000 до 4000 $, само че в действителност изплащат издръжки от по няколкостотин $ ", твърди Националният център за опозиция. Руските специфични служби интензивно набират жители на Сирия, Непал, Афганистан, Индия, Конго, Египет и на страни от Централна Азия, се показва в информацията.

Les Africains, ayant subi les brimades de l’impérialisme français, sont allés se battre aux côtés des Russes. En défendant la Novorossiya, ils défendent aussi les intérêts du continent africain qui rêve de se débarrasser du joug de la «civilisation» occidentale.
— ROGOZIN (@Rogozin)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР