Aerosmith отлагат датите на прощалното си турне, след като фронтменът Стивън Тайлър нарани гласните струни по време на концерт в Ню Йорк

...
С разбито сърце казвам, че получих строги лекарски предписания да
Коментари Харесай

„С разбито сърце казвам, че получих строги лекарски предписания да не пея през следващите 30 дни“, певецът публикува до три милиона последователи на страницата на Aerosmith в Instagram.

Изображение: Aerosmith (вляво): Брад Уитфорд, Тайлър, Джон Дъглас (отпред, на барабани), Джо Пери и Том Хамилтън. Снимка: Ейми Харис/Invision/AP

„Получих увреждане на гласните струни по време на шоуто в събота, което доведе до последващо кървене. Ще трябва да отложим няколко дати, за да можем да се върнем и да ви дадем представянето, което заслужавате.“

Създадени в Бостън през 1970 г., Aerosmith са известни с хитове, включително Dream On, Walk This Way, Sweet Emotion, Cryin', Crazy и I Don't Want To Miss A Thing.

p>Тайлър е добре известен с широкия си диапазон и е наричан „Демонът на Screamin“ заради вокалната си театралност.

Aerosmith обявиха последното си турне през май, като написаха в изявление: „След 50 години, 10 световни турнета и свирене пред над 100 милиона фенове... Време е за последно!

„Феновете ще видят една от най-значимите американски рок групи в историята едно последния път по време на това финално турне, което не трябва да се пропуска. Всяка вечер ще празнуваме петте десетилетия на новаторските хитове на Aerosmith, тъй като те празнуват 50 години като най-великата американска рок група...

„Не е сбогом, това е PEACE OUT! Пригответе се и вървете по този път, вие вървите за да получим най-доброто шоу в живота си."

Турнето с 40 дати трябваше да включва шоу в родния град на групата Бостън в навечерието на Нова година, като последният концерт първоначално беше планиран за 26 януари 2024 г. Монреал, Канада.

Нови дати ще се проведат в Детройт; Чикаго; Вашингтон; Торонто, Канада; Роли, Северна Каролина; и Кливланд, Охайо, между 29 януари и 29 февруари 2024 г.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР