Адвокатите на Майкъл Флин, бившия съветник по националната сигурност на

...
Адвокатите на Майкъл Флин, бившия съветник по националната сигурност на
Коментари Харесай

Подозират Майкъл Флин в сътрудничество за разследване на руска намеса в изборите

Адвокатите на Майкъл Флин, някогашния консултант по националната сигурност на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, са уведомили юридическия екип на американския президент, че повече не могат да разискват следствието на специфичния прокурор за ролята на Русия в миналогодишната предизборната акция, заяви в. "Ню Йорк таймс ", представен от Ройтерс и ТАСС.

Според вестника, който се базира на четирима добре осведомени по тематиката източници, това е симптом, че Флин е почнал да сътрудничи на следствието или пробва да реализира съглашение.

Адвокатите на Флин обменяха информация с тези на Тръмп по отношение на следствието на специфичния прокурор Робърт Мълър, който пробва да разбере дали някой от обкръжението на Тръмп е бил забъркан в хипотетичните съветски опити за саботиране на кандидат-президентската акция на Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по татко Родъм)– американска юристка и... към профила.

Това съглашение е прекъснато, споделят четиримата източници. Адвокати на разследвани или обвинени лица постоянно обменят информация по време на следствия, само че би трябвало да спрат тази процедура, когато тя съставлява спор на ползи. Неетично е юристите да работят дружно, когато един клиент стартира да сътрудничи на прокуратурата, а различен е към момента разследван, отбелязва "Ню Йорк таймс ", представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР