Адвокатите на Харвард и неговият президент Клаудин Гей се опитаха

...
Адвокатите на Харвард и неговият президент Клаудин Гей се опитаха
Коментари Харесай

Адвокатите на президента на Харвард Клаудин Гей се подиграха на твърденията за плагиатство, създадени от „ChatGPT“

Адвокатите на Харвард и неговият президент Клаудин Гей се пробваха да отхвърлят обвиняванията, че е плагиат, защото са основани от „ ChatGPT “.

Те изпратиха правна дрънканица от 15 страници до The Post, която стартира странна доктрина на конспирацията, съгласно която 27-те случая, в които нейната работа изглеждаше доста наподобяваща тази на други учени, може да са били разкрити благодарение на чатбота на Microsoft с изкуствен интелект.

Писмото, изпратено през октомври до юристите на The Post, заплашва правосъден развой, в случай че вестникът разгласява изказвания за плагиатство против Гей.

Писмото беше изпратено преди Harvard Corporation, бордът, който ръководи учебното заведение Ivy League, да стартира лично скрито следствие на многочислени обвинявания в плагиатство против изпадналия в усложнение президент – на процедура я освобождавайки авансово от следствието.

„ Наистина има мощни индикации, че извадките, представени от The Post, в действителност не са „ тъжби “ на жалбоподател, а по-с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР