Адвокатите на Доналд Тръмп казват, че опитите му да хвърли

...
Адвокатите на Доналд Тръмп казват, че опитите му да хвърли
Коментари Харесай

Тръмп иска да отхвърли обвиненията за намеса в избори

Адвокатите на Доналд Тръмп споделят, че опитите му да хвърли подозрение върху изборите през 2020 година спадат към формалните му отговорности като президент и не подлежат на наказателна отговорност обвиняване.

Твърденията са били „ в основата на формалните му отговорности “, се твърди в ново подаване.

Адвокатите желаеха от арбитър да отхвърли обвиняванията против него за хипотетична интервенция в избори.

Отделно, те желаеха отсрочване на неговия дело за класифицирани документи.

Адвокатите на господин Тръмп желаеха процесът по документите, в който някогашният президент е упрекнат в погрешно боравене с чувствителни файлове, да се организира след президентските избори през 2024 година < /p>

И при положение в Ню Йорк, юристите на господин Тръмп желаеха отхвърлянето на 34 обвинявания за закононарушения за подправяне на бизнес документи.

Намеса в избори

Обвиненията, свързани с изборите през 2020 година, бяха повдигнати във Вашингтон DC от специфичния прокурор Джак Смит, който споделя, че господин Тръмп се е намесил в естественото предаване на президентската власт, откакто правните му оспорвания на вота са били несполучливи.

В този случай господин Тръмп е упрекнат в скрит план за машинация на Съединени американски щати, скрит план за възпрепятстване на публично произвеждане, възпрепятстване на публично произвеждане и скрит план против правата на жителите.

Г-н Тръмп сподели, че обвиняванията против него – както и всички останали правосъдни каузи против него и фирмите му – са политически стимулирани.

Тръмп се пледира за почтен по обвиняванията за изборите през 2020 година

Класифицирани документи

По делото за класифицирани документи във Флорида, което също се преследва от офиса на господин Смит, юристите на господин Тръмп желаеха процесът, плануван за май 2024 година, да бъде отсрочен най-малко доникъде на ноември.

Това би сложило началото на процеса след президентските избори идната година на 5 ноември.

Още повече от 325 класифицирани файла – в това число някои с надпис „ Секретно “ и „ Строго секретно “ – бяха открити в имението на господин Тръмп Мар-а-Лаго, някои съхранявани в бална зала, други в баня и душ.

Адвокатите на господин Тръмп настояват, че към момента не са имали съответен достъп до секретни материали и показания на очевидци и преди този момент са твърдяли, че би било невероятно да се организира обективен развой в разгара на президентска акция.

Може ли Доналд Тръмп да влезе в пандиза поради секретни файлове?
Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР