Адвокатите на четирима атлети от щата Айова, които бяха обвинени

...
Адвокатите на четирима атлети от щата Айова, които бяха обвинени
Коментари Харесай

Адвокатите на атлетите от щата Айова се присмиват на разочарованието на ръководителя на разследването от края на делото за хазарта

Адвокатите на четирима спортисти от щата Айова, които бяха упрекнати при положение на спортни залагания, споделиха в понеделник, че е обезпокоително, че комисарят на Департамента по социална сигурност на Айова изрази отчаяние че прокурорите взеха решение да прекратят делото.

Съдия от окръг Стори почете настояването на окръжната прокуратура в петък за отменяне на всички обвинявания, защото беше открито, че отделът за престъпни следствия е злоупотребил със програмен продукт за следене, който е разкрил отворени приложения за мобилни залагания в Спортни уреди на ISU.

Комисарят на DPS Стефан Байенс, чиято работа следи DCI, сподели в изказване в петък, че прокурорите неведнъж са казвали на него и чиновниците му, че считат, че методите, употребявани в следствието, са законни.

„ Разбирам за какво това следствие и произлизащите от него обвинявания генерираха толкоз доста внимание и толкоз мощни отзиви “, сподели Байенс. „ Обичаме нашите колежански спортове тук в Айова, в това число и аз. Ак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР