Адвокатите на Амбър Хърд подадоха документи в съда жалба за

...
Адвокатите на Амбър Хърд подадоха документи в съда жалба за
Коментари Харесай

Амбър Хърд продължава с делата срещу Джони Деп


Адвокатите на Амбър Хърд подадоха документи в съда тъжба за нов развой за клюка против Джони Деп заради неточности, позволени в предходния развой. Те настояват, че един от правосъдните заседатели не се е явил на делото под личното си име.

Според юристите една от призовките е изпратена до мъж, роден през 1970 година, само че вместо него в журито под номер 15 е бил човек със същата фамилия и живеещ на същия адрес, само че роден през 1945 година По време на чуването нарушителят бил на страната на Джони.

Мис Хърд имаше право на съществена отбрана. Според юристите в Кодекса на щата Вирджиния е предписано, че правосъдните заседатели по време на процеса би трябвало да бъдат директно тези лица, които са били призовани...Надлежният развой е злепоставен. При тези условия миналото правосъдно разследване следва да се разгласи за незначително и да се назначи ново.

По-рано през юли юристите на Амбър Хърд към този момент бяха подали молба за анулация на правосъдното решение с Джони Деп. Според тях страната на артиста не е показала твърди доказателства в съда, че обвиняванията на Амбър са навредили на репутацията и кариерата му, предава vesti.bg.

Припомняме, че при започване на юни съдът призна Амбър Хърд за отговорна за клюка и я осъди да заплати обезщетение на някогашната си брачна половинка в размер на $15 милиона.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР