Адвокатът по наказателно право Недялка Маркова е водач на листата

...
Адвокатът по наказателно право Недялка Маркова е водач на листата
Коментари Харесай

Адвокат по наказателно право е водач на листата на ПП МИР в Хасково |

Адвокатът по наказателно право Недялка Маркова е лидер на листата на Политическа партия МИР в Хасково. Тя е приключила ПМГ " Иван Вазов " в Димитровград, а по-късно и право във ВСУ " Черноризец Храбър " във Варна.

Работи като юрист по наказателни каузи в адвокатска гилдия в Хасково. Наградена е от " Национални награди за правораздаване " през 2019 година за " Дело номер 1 на България " за една от най-скандалните обири през миналото десетилетие - фиш с голяма облага от тотото е откраднат от законния му притежател - момче, останало без родители.

През 2016 година в с. Завет момче заплаща 2 лева за фиш от тотото и по-късно схваща, че е спечелило 100 хиляди лв.. Момчето споделило на един от възпитателите си за печелившия фиш, а той го взел " за предпазване ", след което даже изтеглил част от парите. Недялка Маркова е юрист на момчето, а казусът стана прочут като " Беднякът-милионер ". Извършителят беше хванат и наказан.

" Реших да вземам участие в тези избори, тъй като желая да се приключи ръководството на всевъзможни мутренски групировки и да спре ограбването на народа и страната ни ", съобщи Недялка Маркова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР