Адвокатът на Иван Велчев-Кюстендилеца говори пред колегите от Plovdiv24.bg след

...
Адвокатът на Иван Велчев-Кюстендилеца говори пред колегите от Plovdiv24.bg след
Коментари Харесай

Адвокатът на Иван Велчев-Кюстендилеца: Моят клиент прави опит да потуши конфликта

Адвокатът на Иван Велчев-Кюстендилеца приказва пред сътрудниците от Plovdiv24.bg след вчерашното дело против водача на Сектор " Г ". Велчев може да бъде наказан на минимум година отнемане от независимост, в случай че се потвърди обвиняването, че е нанесъл голям брой мощни удари с колан по почитатели на Локомотив (Пловдив) по време на мача с ЦСКА на 26 ноември 2017 година.

Според юрист Найденов неговият клиент е желал да потуши спор сред последователите на ЦСКА и съветски жители, измежду които фенът на Спартак (Москва) - Максим Тук.

" Може да се твърди, че обещано лице е на записа, когато бъде осъществена такава експертиза. Всичко останало е да си приказваме на доктрина, само че не по реда. Още е доста рано. За мен не е ясно по какъв начин се появява тази група лица на пистата. Липсва отчет на делегата. Липсват каквито и да било разпити на защитата. Нито един от тях не е разпитан. Как се появява съветският жител? Каква е повода той да се движи по пистата?

Има предистория. Има страст от страна на двете агитки. Защо би трябвало да има такава нетърпимост сред двете агитки? Не е изяснено какво се случва с този колан. Няма да описвам пикантерии. Каква е разликата сред Иван Велчев, в случай че е бил на пистата, и другите лица? Защо са позволили на пистата лица, които нямат място там? Провокира се гостуващата агитка. Може ли частна компания да реализира защита? Г-н Велчев е един от водачите на почитателите на ЦСКА. Той неведнъж е оказвал помощ на полицейските чиновници за преустановяване на някакво напрежение. На базата на това ще желаяме разпит на очевидци. Да кажат конфликтен ли е, основава ли проблеми, или прави опит да потуши спор сред почитателите на ЦСКА и съветските жители ", сподели юрист Найденов.

 Кюстендилеца: Скалъпеното дело не е офанзива против мен, а против цялата
Кюстендилеца: Скалъпеното дело не е офанзива против мен, а против цялата " алена " общественост!

" Няма да остана безгласен за този фарс "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР