Адвокатът на бившия приятел на изчезналата и по-късно открита мъртва

...
Адвокатът на бившия приятел на изчезналата и по-късно открита мъртва
Коментари Харесай

Адвокатът на бившия приятел на Алена Щерк Клиентът ми е разбрал за случая от новините

Адвокатът на някогашния другар на изчезналата и по-късно открита мъртва Алена Щерк разгласи, че клиентът му е схванал за случая от новините. Виктор Спига е отпътувал за Италия в деня, в който се твърди, че дамата е изчезнала - 27 май.

Пътуването е било планувано, купил е билетите 10 дни по-рано. Адвокат Любен Казанлиев няма визия дали публично се търси клиентът му.

" Разделили са се, доколкото разбрах. Имало е някакъв спор, който е довел до тази разлъка. Аз се грижа главно да оформя документалното раздялата им в бизнеса, като съм се срещал с Виктор Спига, а с Алена Щерк съм разговарял единствено по телефона ", посочи пред бТВ юристът.

Спига възнамерява да се върне в България на 6 юни. " Със сигурност ще отидем в Министерство на вътрешните работи ", сподели юристът му.

Тялото на оповестената за търсене в събота Алена Щрек беше намерено през днешния ден на нерегламентирано бунище край Радомир. От Министерство на вътрешните работи изчакват ДНК експертизите, преди да потвърдят самоличността, само че всички следи към този момент сочат в една и съща посока.

Познати на 47-годишната жена алармираха в полицията, че не могат да се свържат с нея от четвъртък вечер. Вчера беше обявено, че паник бутонът в жилището й е бил задействан в петък, само че реагиралите на сигнала охранители не разкрили следи от щурм.

В гаража към жилището, в който тя живеела в квартал Бояна, беше открита и колата й. Вероятно точно с нея е превозено тялото.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР