Адвокат Здравко Колев, защитник на бизнесмена Симо Касабов, обвинен в

...
Адвокат Здравко Колев, защитник на бизнесмена Симо Касабов, обвинен в
Коментари Харесай

Няма прошка за бизнесмена, смазал от бой жена си

Адвокат Здравко Колев, бранител на предприемача Симо Касабов, упрекнат в нанасяне на тежък побой на брачната половинка си с ракета за тенис, изиска мъжът да бъде подложен под домакински арест, с цел да се грижи за децата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Защитникът оспори показанията на очевидците, защото са близки приятелки на потърпевшата. Двете били разведени, третата неомъжена, посочи той, без да прецизира за какво тъкмо тези детайлности за свидетелките оповестява. Деянието е укоримо, само че това, което се пробват да показват, не е истина, тъй като нямат 20 години брак, съобщи юристът.

" Причината е ревнивост - по този начин е написано в медиите. Дали тя е основателна или не, нямах опция да приказвам с доверителя ми. Не оправдавам дейностите му. Подслушването на телефоните е съмнение на прокуратурата. Хората с финансови благоприятни условия желаят да си пазят децата " - сподели още той.

Адвокатът счита, че е редно да се разпита 13-годишна щерка дали родителите й са се карали, дали 9-годишното й братче се е оплаквало че има кошмари.

Спрямо Симо Касабов съдът взе най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР