Адвокат на порноактрисата Сторми Даниълс, за която се твърди, че

...
Адвокат на порноактрисата Сторми Даниълс, за която се твърди, че
Коментари Харесай

Порноактрисата Сторми Даниълс е била подлагана на заплахи за физическа разправа

Адвокат на порноактрисата Сторми Даниълс, за която се твърди, че е имала връзка с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, съобщи, че тя е била заплашвана с физическа кавга, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП.

В ефира на телевизия Ем Ес Ен Би Си юрист Майкъл Авенати сподели, че Даниълс, чието същинско име е Стефани Клифърд, желае да "разкаже историята " за връзката си с Тръмп, преди той да стане президент. На въпрос дали Даниълс е била заплашвана с физическа кавга, Авенати отговори с "да ", само че не даде детайлности. Той съобщи, че повече детайлности ще бъдат дадени в изявление, записано за предаване на телевизия Си Би Ес нюз. "Има действие има и прикриване и американският народ ще научи и за двете в изявлението и освен в него ", сподели Авенати.

Порно актрисата желае да бъде оповестено за незначително съглашение за дискретност, по силата на което й били платени 130 000 $, с цел да не разкрива детайлности за срещите си с Тръмп.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР