Адвокат на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп

...
Адвокат на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Тръмп предлага да даде ДНК проба за сравнение с тази по дреха на жена, която твърди, че той я е изнасилил

Адвокат на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския сподели през вчерашния ден, че клиентът му е подготвен да даде ДНК проба, която да бъде съпоставена с петната по рокля на жена, която го упреква, че я е изнасилил преди четвърт век в пробната на повсеместен магазин, съобщи Асошиейтед прес.

Юристът е изпратил писмо до федерален арбитър в Манхатън, в което показва, че Тръмп ще даде проба, само че откакто юристите на обвинителката му предадат изчезнали страници от ДНК отчет за роклята.

Според правосъдни документи, импортирани в съда в четвъртък, Тръмп и Джийн Керъл са вписани като първи вероятни очевидци от своите юристи по делото, което би трябвало да стартира на 24 април.

Керъл съди Тръмп за клюка и обезчестяване и споделя, че в края на 1995 година или началото на 1996 година Тръмп трансформирал инцидентна другарска среща в първокласен повсеместен магазин в Манхатън в обезчестяване, съпроводено с огромно принуждение.

Керъл не е говорила обществено за това до излизането на книгата ѝ " За какво са ни нужни мъжете? “ през 2019 година

Тръмп твърди, че такава среща в никакъв случай не е имало, в това число по време на показанията си през октомври, а юристът му акцентира същото при последното внасяне на документи по делото.

Адвокатът на Тръмп твърди, че Керъл и юридическите й бранители се пробват да завоюват публични дивиденти като настояват, че ДНК на Тръмп е върху роклята, с която Керъл е била вечерта, когато е била изнасилена.

" ДНК на Тръмп или е върху роклята, или не е “, сподели юрист Джоузеф Такопина. Той показва, че юристите на Керъл не са показали над 10 страници от отчета за ДНК върху дрехата, тъй като " тя знае, че неговото ДНК не е върху роклята, тъй като хипотетичното полово принуждение в никакъв случай не се е случвало “.

Робърта Каплан, адвокатка на Керъл, не разяснява незабавно, само че се чака да внесе писмен отговор до съдията след писмото на Такопина, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР