Адв. отговори гневно на Валери Симеонов, който според него е

...
Адв. отговори гневно на Валери Симеонов, който според него е
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Предложението ни към Валери Симеонов е релса и мост!

Адв. отговори яростно на Валери Симеонов, който съгласно него е споделил, че има предложение за коалиция от Мая Манолова и " Отровното трио ".
Всъщност ето тъкмо какво сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия: " Ние сме в непрестанен разговор с Вътрешна македонска революционна организация, през днешния ден също ще имаме диалог с господин Каракачанов. Подготвяме едно взаимно явяване, отворени сме като формати за други натриотични обединения и партии и мисля, че с това ще се изчерпа възможната коалиция на патриотичните сили в България. За други обединения мъчно ми е да приказвам. В момента имаме декларирана една коалиция към Манолова, Отровното трио ", сподели Симеонов.
 Адвокат Хаджигенов обясни изборната математика за отвратените Адвокат Хаджигенов обясни изборната математика за отвратените
" Гледам, че отново сме отвратили част от опозиционни настроените люде и не ни е нито за пръв, нито за финален път ", написа членът на Отровн...
Ето и буквално видеообръщението на адв. Николай Хаджигенов:
" Днес Валери Симеонов, оповестен от някакъв уебсайт новинарски, е загатнал, че единственото предложение, което е получил досега, за коалиция да присъединяване в изборите е от Отровното трио и Мая Манолова. Единственото предложение, което ние и аз персонално имаме към Валери Симеонов е да ме отърве от една релса, която трети месец се подмята в мазето ми. За да не вървим чак до Варна, тъй като времето е гадно, мост ще намерим и тука, в София, където той живее преди всичко и ще живее до 4 април, по-късно ще се прибере на село, където му е мястото. Така че ние оферти, други от релса, мост и Валери Симеонов нямаме. Това важи и за всички останали патриоти, доколкото те са голяма част от настоящето ръководство, бидейки междинен... извинявайте, златен пръст на ГЕРБ. Както е известно, ГЕРБ ръководи единствено благодарение на междинни... златни пръсти, извинявайте. Всъщност те са едни междинни пръсти, които стават златни пръсти с помощта на обединението си с ГЕРБ, както и на колаборацията си с ГЕРБ.

Последното изречение от изказването на Валери Симеонов, оповестено в този уебсайт, също ми харесва: " Питейните заведения са зло и би трябвало да бъдат затворени ". Значи аз кардинално отхвърлям да разясня Валери Симеонов, тъй като ще загубим детската публика. Но откакто пихме белина, с цел да се лекуваме от " тъпото грипче ", питейните заведения в действителност са това, с което си бършем ръцете по 16 пъти дневно, нали? Спирт. Така че аз персонално бих отворил питейните заведения, тъй като спиртът се приема и вътрешно, освен външно, нали по този начин, другарю Симеонов? В последна сметка хората първо сме обществени животни, след това каква е разликата, ще работят едните заведения до 3, а другите - до 23.30, пи тия няма да работят въобще. Що? Защото било рисково. Рисково е, да. Да приемеш предложение за коалиция с ГЕРБ е рисково, да и по тази причина в този момент ще си носиш риска. Крайно време беше. Аз съм сигурен, че даже да не приемеш моето предложение за релса и мост покрай София, допускам, че варненци са задоволително злопаметни и ще ви чакат във Варна и там, където ги посрещат още патриотите. Приятен ден на всички, изключително на Вас, другарю Симеонов. "   
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР