Адв. Елена Гунчева е депутат от Взъраждане и практикува професията

...
Адв. Елена Гунчева е депутат от Взъраждане и практикува професията
Коментари Харесай

Депутат от Възраждане: Касиерка на Билла ми се разкрещя да си сложа маската правилно

Адв. Елена Гунчева е народен представител от " Взъраждане " и практикува специалността си в Пловдив. В обществените мрежи тя споделя за нейно неприятно преживяване в супермаркет " Билла ".  Според думите на Гунчева служителка й се е разкрещяла да си постави маската вярно. Народният представител се зарича повече да не пазари в магазини които сляпо извършват заповеди.

Припомняме, че носенето на медицински маски в затворени публични пространства наложително както за личния състав, по този начин и за клиентите.

Ето описа на адв. Гунчева.

Дотук с Билла! Без да съм била в миналото фенка на тези магазини, през днешния ден прекрачиха границата на търпението ми. Една нагла и арогантна касиерка ми се разкрещя да си подвигна маската, като не да се махам от магазина /явно си въобразяваше, че магазинът е неин, а заплатата й се появява неизвестно по какъв начин от въздуха/. Принципно бих показала схващане при доброжелателна забележка или молба, само че наглото държание, придружено с истерични викове, идва допълнително.

Друга служителка надуто изясни, че те не мислили, а изпълнявали закона! То не е закон, а заповед, с която се анулират права по закон, но съществото очевидно нямаше потенциала да го разбере. Отново с апели да не пазаря в магазина им, в които наложително ще се вслушам. Май бизнесът е време да осъзнае, че се устоя с парите на клиентите си, а не е на прехрана към Министъра на опазването на здравето.

Аз в магазини, в които сляпо извършват заповеди, без да мислят, няма да пазаря. И с некултурен личен състав, който не е наясно от кое място му идва заплатата! А и въпреки всичко да поддържа българския бизнес!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР