Адски трус ще разтърси Калифорния на 23 септември, прогнозира американската

...
Адски трус ще разтърси Калифорния на 23 септември, прогнозира американската
Коментари Харесай

US-ясновидка, познала земетресението в Мексико, вещае: Следващият трус ще разцепи Калифорния на 23 септември

Адски трус ще раздруса Калифорния на 23 септември, предвижда американската ясновидка Луиза Вогел Шарп. Земетресението ще бъде последвано от пожари и нови урагани, пророкува тя, представена от infomaxx.ru.

Според ясновидката, естествените катаклизми ще се отразят пагубно на американската стопанска система, ще я срутят.
" Ще има огромно земетресение, което ще настъпи към 23 септември.То ще раздруса самата основа на американската нация... Виждате ли какъв брой ужасни стихии пристигнаха и ни накараха да отправим молебствия към небето? Земетресение обаче ще ви сложи на колене, тъй като в този миг ще видите по какъв начин дните свършват за вас.

Калифорния! Процесът ви стартира на 21 август. Харви постави началото на ураганното време, само че ти, Калифорния, ще сложиш началото на земетресенията, тъй като земята ще се пропука под краката ни. Водата и вятърът на бурята ще продължат да бушуват. Пожарите на всички места ще стартират и ще се разширят. Икономиката ще се срине, какво ще се случи след подобен безпорядък е неизбежно ", споделя тя.
Интересът към гадателката пораства, откакто се оказа, че е познала за ураганите и за земетресението в Мексико.



Все отново, с цел да бъде прегледана обстановката обективно, би трябвало да се означи, че след земетресението в Сан Франциско през 1906 година прогнозите за повтарянето на подобен смут в Калифорния е главен приход за разнообразни типове проповедници.
Днес има доста такива откровения. Дори хората, които са доста надалеч от религията, ненадейно скачат от леглото в смут по средата на нощта и се запътват към YouTube, с цел да кажат нещо и да предизвестяват някого.

Също по този начин има известно очакване в геологията. Обективен факт: вулканичните изригвания и земетресенията по света се усилиха доста. Сеизмичните удари в света със мощ по-малко от 7,0 по Рихтер даже не им се обръща чак такова внимание. Това, че през днешния ден има доста трусове е явно даже без статистически данни. Земетресенията се появяват не на равно и празно място, а в зони на сеизмична активност. Изненадващо е, че Сан-Андреас по някакъв метод не реагира. Дори сеизмичните събития в Йелоустоун се усилиха. Последният случаи бие всички върхове: съвсем три месеца съвсем 3000 трусове. В същото време в Калифорния, добре известна сеизмична зона, има напрегната тишина. Това е доста неприятно.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР