Адриана Иванова, която беше коронясана за Мисис България Свят и

...
Адриана Иванова, която беше коронясана за Мисис България Свят и
Коментари Харесай

Пускат наша миска в тайните покои на Елвис Пресли

Адриана Иванова, която беше коронясана за " Мисис България Свят " и ще показа страната ни на най-престижния конкурс за омъжени дами " Мисис Свят " в Лас Вегас, евентуално ще бъде единствената нашенка, докоснала се до тайните палати на Елвис Пресли, научи ПИК.

41-годишната нашенка, която е родом от Русе, само че от началото на века живее зад Океана, ще пази максимата, че българките са най-красивите дами в света, на състезанието за хубост през януари идната година.

Мащабното събитие, на което ще се явят претендентки за короната " Мисис Свят " от близо 80 страни, ще се организира на 15 януари в хотел West Gate, Лас Вегас.

Омъжените дами ще дефилират на същата сцена, на която Краля на рокендрола всяка вечер е забавлявал своята аудитория. Като бонус за участничките уредниците са възнамерявали коктейл в жилището, в който години наред Елвис е живял и който крие доста секрети за живота му отвън сцената.
свързани новини6481на 11.10.2021
Обстановката във Вегас няма да е непозната за нашата представителка в международния конкурс. Адриана работи за мощна компания, която има най-вече
казина в международната столица на хазарта.

Месец и половина преди състезанието, сексапилната брюнетка е заредена със самочувствие и упоритост. Адриана споделя, че е родена под щастлива звезда и мощно има вяра, че тя ще й донесе шанс на 15 януари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР