Адриан Андреев ще стартира срещу Карлос Лопес Монтагуд от Испания

...
Адриан Андреев ще стартира срещу Карлос Лопес Монтагуд от Испания
Коментари Харесай

Андреев започва срещу испанец на Младежките олимпийски игри

Адриан Андреев ще започва против Карлос Лопес Монтагуд от Испания на Младежките олимпийски игри в Аржентина. Надпреварата стартира на следващия ден и ще продължи до 14 октомври в Буенос Айрес.

Благодарение на отличното му показване и мястото му в международната класация, Адриан получи право да взе участие в идната Младежка олимпиада.

Андреев е подложен под №6 в схемата при юношите. Монтагуд е на 18 години и заема 23-о място в международната класация за юноши.

В шампионата на двойки при юношите Адриан ще си партнира с Ринки Хиджиката от Австралия. В първия кръг Андееев и Хиджиката ще играят против Филип Хенинг от Южна Африка и Делмас Н′тча от Бенин.

В шампионата на смесени двойки Адриан ще играе в тандем с Виктория Дема от Украйна. Андреев и Дема ще играят на старта против двойката от Швейцария Лулу Сун и Деймиън Венгер.

Наставник на Андреев е Ивайло Трайков - дълготраен играч по тенис, стигнал до №211 в международната класация. Трайков е играещ капитан на тима на България за “Купа Дейвис” за интервала 2006 - 2007 година

Надпреварата по тенис в Аржентина се обрисува да бъде извънредно мощна. За влиятелно класиране ще се борят всички топтенисисти при юношите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР