Администрацията по храните и лекарствата предупреждава обществеността да не използва

...
Администрацията по храните и лекарствата предупреждава обществеността да не използва
Коментари Харесай

FDA предупреждава за замърсени копиращи капки за очи

Администрацията по храните и медикаментите предизвестява обществеността да не употребява капки за очи заради риск от зараза.

Предлагат се капки за очи South Moon, Rebright и FivFivGo в опаковка, която елементарно може да бъде сбъркана с капките за очи Limify на марката Bausch + Lomb, артикул без рецепта, утвърден за облекчение на зачервяване, сподели FDA в сряда., което се лекува с медикаменти с рецепта или интервенция, отбелязва организацията.

FDA тества проби от капки за очи South Moon и Rebright, закупени онлайн, като откри, че първите са инфектирани с комплекс burkholderia cepacia, група бактерии, които могат да причинят зараза, устойчива на антибиотици. Въпреки че тестванията на Rebright не откриха замърсяване, организацията предложи да не се употребява.

28 продукта бяха изтеглени от рафтовете на магазините заради опасения за сигурността, провокирани от следователите, разкрили нехигиенични условия в индустриално оборудване в Индия. Това евакуиране през ноември беше едно от осемте от...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР