Администрацията на президента Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Администрацията на президента Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп дава над 2 млрд. долара за нова сграда на ФБР във Вашингтон

Администрацията на президента Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила възобнови поддръжката си за създаване на нова постройка за централата на ФБР и уточни, че счита да изиска тази годна от Конгреса 2,175 милиарда $ за задачата, съобщи Ройтерс.

Това искане е част от оповестената през вчерашния ден от президента на Съединени американски щати стратегия за възобновяване на инфраструктурата на страната, предвиждаща разноски за около1500 милиарда $.

Поисканите особено за ФБР пари ще отидат за събарянето на голямата остаряла постройка на федералното бюро на Пенсилвания авеню във Вашингтон, издигната през 1970-те години. На редица места към нея са сложени заграждения за предотвратяване от паднали парчета.

Досега ФБР търсеше терени за сграда на нова постройка в щатите Мериленд или Вирджиния към Вашингтон. Общата цена на новата сграда се пресмята на 3,3 милиарда $. ФБР към този момент е заделило 1,125 мллд. за новото строителство. "Добавката " на Тръмп ще разреши планът да бъде стартиран.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР