Административно бюджетното управление на Белия дом заяви пред Конгреса на

...
Административно бюджетното управление на Белия дом заяви пред Конгреса на
Коментари Харесай

САЩ отложи санкциите срещу Huawei за срок от две години по отношение на телекомуникационното оборудване

Административно бюджетното ръководство на Белия дом съобщи пред Конгреса на Съединени американски щати решението си в допълнение да отсрочи въвеждането на глобите против Huawei. Информационната организация Reuters заяви, че главната причина за това е, че локалните компании не са подготвени и към този момент не могат да се откажат от продукцията на най-големия в света производител на телекомуникационно съоръжение в целия свят.

„През миналите няколко дни Конгресът ясно даде да се разбере значимостта на използването на закона в границите на две години, и ние ще го направим“ – сподели настоящият началник на бюджета в Белия дом Ръс Воут.

Миналата седмица представителите на Беля дом обявиха, че е належащо повече време за въвеждането на глобите, наложени от министерството на търговията във връзка с Huawei. Тези наказания не разрешават на американските компании да купуват и употребяват оборудването на китайския производител.

Ведомството предложи отлагане на възбраната за две или четири години. В последна сметка бе решено да се отсрочи въвеждането на глобите за две години . Това време би трябвало да е задоволително за локалните компании и компании да съумеят да мигрират към устройства на други консуматори.

Двугодишното отсрочване на глобите против Huawei визира единствено телекомуникационното съоръжение на китайския колос. Ограниченията за потребление на американски технологии и съставни елементи влиза в действие от 19 август тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР