Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов коментира наказанията, които

...
Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов коментира наказанията, които
Коментари Харесай

Наско Узунов: Излиза, че нашите сами са се били

Административният шеф на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов разяснява наказванията, които получиха Симеон Райков и Анте Аралица след конфликтите на терена с играчи на Славия. Както е известно, след последния съдийски сигнал на дуела, който приключи при 1:1, имаше грозни подиуми. След оповестяването на глобите, наложени от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз, шефът на „ смърфовете “ обаче не скри почудата си от обстоятелството, че няма нито един осъден от редиците на „ белите “.

„ Наказанията са тежки, само че аз мисля, че в един боксов дуел би трябвало да има двама състезатели. Когато някой не се яви, няма такава среща. Не знам дали ще разберете моето мнение по въпроса. Действащите лица, изпокрили се в тунела и на терена, не са осъдени. В самия протокол са разказани са диарията на Радо Станев, който е мой персонален другар, за жал, сега. Футболистът – Гамаков. Но ние не виждаме правдивост сега. Сами сме си отговорни. В последна сметка би трябвало да има правдивост. Когато едните биват осъдени, би трябвало и другите да са осъдени. Ако наказване има Радо Станев и мач или два не се седне на пейката, да вземем за пример, мисля, че дуел отново ще има “, стартира Узунов.

„ Нали е имало екшън?! В него би трябвало да има настоящи лица. Аз като виждам нашите май сами са били. Който и да питате от двата лагера – всички споделят, че е имало побутване, само че не и удари. Говорихме и със Симеон Райков и Аралица. Последният сподели, че единствено са си допрели главите. Така обаче са описали длъжностните лица. При военачалник Василев обаче, Комисията по феърплей има изложение на тези състезатели, за какво те не получават санкции, сами може да си отговорите “, продължи шефът.

„ Ще преценяме дали да апелираме, дано забележим първо мнението на Дисципа “, разяснява Узунов пред Gong. Първа лига 15 кръг, неделя 11 ноември  Славия 1:1краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР