Административен съд София-град даде ход на делото по жалбата на

...
Административен съд София-град даде ход на делото по жалбата на
Коментари Харесай

Започна делото Ваня Григорова срещу Васил Терзиев

Административен съд София-град даде ход на делото по жалбата на Ваня Григорова, в качеството й на претендент за кмет на Столична община, взаимно с " Българска социалистическа партия за България "  срещу решението на Общинска изборна комисия - Столична, която прогласи Васил Терзиев е кмет.

Както Клуб Z писа, до момента АССГ един път отхвърли да почете настояването на кандидатката, стигнала до балотаж и да спре предварителното осъществяване - т.е. - не можа да осуети встъпванто на Терзиев миналия понеделник.

Днес съдът постанови осъществяване на сложна съдебно-техническа и икономическа експертиза и отхвърли настояването за ръчно броене на бюлетини, само че не изключи това да се случи на по-късен стадий.

Следващото съвещание е планувано за 1 декември от 11:00 ч., оповестяват от пресслужбата на АССГ.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР