Аделина Радева няма разходи за такси и градски транспорт, защото

...
Аделина Радева няма разходи за такси и градски транспорт, защото
Коментари Харесай

Аделина Радева се фука с чанта за фитнес за 250 лв

Аделина Радева няма разноски за такси и градски превоз, тъй като сътрудника й от утринния блок на Нова Виктор Николаев я кара на всички места с автомобила си, видя HotArena.
Той всяка делнична заран я взима от къщи за работа, а постоянно я вози и от службата към дома. През седмицата я метна и до мола, за до може тя да си купи чанта за фитнес.
След като в понеделник Виктор я остави пред комерсиалния център на „ Цариградско шосе ”, Аделина организира къс телефонен диалог и изпуши една цигара на входа. После влезе през парадната врата и се насочи към магазин за спортни артикули.

Там небрежно хвърли око на предлаганите да обмен продукти, само че не си хареса нищо и се насочи към изхода. 2 минути по-късно Аделина към този момент оглеждаше облеклата и аксесоарите в различен бутик за екипировка. На това място погледът й бе притеглен от марков сак.
Радева помоли продавачката да й разопакова бялата чанта, постави я на рамо и застана пред огледалото. А щом се хареса, отиде на касата да я заплати.
Оказа се, че сакът не е по никакъв начин на ниска цена – цената му беше 250 лева Журналистката извади три стотачки, изчака да й върнат ресто и напусна удовлетворена магазина. С това обаче шопингът й в мола не завърши. Водещата се качи и на втория етаж на комерсиалния център, където също посети няколко бутика, видяха през обективите си папараците на „ Уикенд ”.

Припомняме, че Аделина Радева устоя доведения си наследник, който следва в Берлин, шушукат столични клюкари, пред „ Галерия “.
19-годишният Богдан Радев, който Аделина постоянно е имала за свое дете, е първородният правоприемник на режисьора Борис Радев от първия му брак.
Благодарение на огромната си заплата в малкия екран, журналистката умерено можела сама да се грижи за цялото семейство. Още повече, че Борис не изкарвал даже с една трета от приходите на жена си.
Водещата сама предложила да оказва помощ с годишната такса за образованието на Богдан, а съгласно осведомени му пращала и пари за други разноски.
Аделина и Борис имат и общ наследник – Андрей, който е в началните класове.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР