Аделина Радева и Виктор Николаев изчезнаха от ефира на Нова

...
Аделина Радева и Виктор Николаев изчезнаха от ефира на Нова
Коментари Харесай

Ади и Виктор паднаха от екран, замениха ги нови водещи СНИМКИ


Аделина Радева и Виктор Николаев изчезнаха от ефира на Нова поради ковид. За рокадата известиха самите те още предходната седмица, като споделиха, че в медията са се разделили на два екипа, като всеки ще работи по една седмица.

От през днешния ден в стола на двамата любимци от утринния блок "Здравей, България " сядат към този момент познати муцуни от дребния екран.


На мястото на Аделина Радева и Виктор Николаев застават политическият кореспондент Лора Инджова и водещият на „ Плюс – Минус “ Кузман Илиев.

Двамата усмихнато от сутринта приветстваха феновете и демонстрираха, че по нищо не отстъпват на обичайните водещи на утринния блок.

Както БЛИЦ писа, още предходната седмица стана ясно каква огромна рокада се готви в Нова телевизия . Това обаче не е единствената самодейност на медията. От нея приканват всички жители да си останат по домовете, с цел да се спре разпространяването на COVID-19 у нас.


Водещата на "На кафе " и нейните панелисти пък остават на поста си , признавайки че е техен дълг да забавляват феновете, само че и спазвайки всички рекомендации за разстояние и стерилизация.

Гала самодейно реши всяка заран в 11 часа да ръкопляска на всички медици , които са на първа линия в битката с ковид и прикани сътрудниците й от останалите медии да сторят същото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР