Адел шашна всички със сексапил, когато се появи на купон

...
Адел шашна всички със сексапил, когато се появи на купон
Коментари Харесай

Адел шашна със сексапил на купон при Бионсе

Адел шашна всички със съблазън, когато се появи на ваучър след Оксарите, проведен от Бионсе и Джей Зи. Британката шокира с 45-килограмовата си промяна на извънредното празненство, на което били позволени единствено 200 звезди. 31-годишната певица блесна и в Инстаграм, откакто полската журналистка Кинга Русин качи тяхна фотография в обществената мрежа. Русин споделя, че измежду присъстващите били Риана, Брадли Купър, Леонардо ди Каприо, кланът Кардашиян, Чарлийз Терон, Лана дел Рей, Тайка Уайтити, Марго Роби, Адриана Лима, Тимъти Шаламе, Рийз Уидърспун, Джесика Алба и други.

„ Улицата беше затворена, а постройката – обградена от охранители. Всички влизаха и излизаха през задния вход на кухнята, с цел да не бъдат изловени от папараците. В началото изобщо не разпознах Адел – в този момент е тънка като фиданка. Говорихме си за обувки, а по едно време и Риана се включи в диалога. След това празненството избухна “, написа Русин.

Както стана ясно, Адел се е вталила с съвсем 50 кг с помощта на прецизна диета от единствено 1000 калории дневно. Певицата е практикувала основно пилатес, тъй като не обичала тежки физически извършения. Тя се стимулирала да промени метода си на живот поради седемгодишния си наследник Анджело. Според анонимни източници, близки до звездата, Адел към този момент не се чувствала здравословно и осъзнала, че има потребност от сериозна смяна, с цел да бъде най-хубавата майка на момчето си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР