Адел разбуни духовете в мрежата с новата си визия. Феновете

...
Адел разбуни духовете в мрежата с новата си визия. Феновете
Коментари Харесай

Адел стресна феновете си с променена визия

Адел разбуни духовете в мрежата с новата си визия. Феновете ѝ останах шокирани от последните папарашки фотоси на изпълнителката и я подлагат на безпощадна рецензия. На оповестените в Daily Mail фрагменти Адел е запечатана в кола с приятеля си Рич Пол. Двойката отива на вечеря в гръцки ресторант в Бевърли Хилс, написа jenata.blitz.bg.

Певицата не е гримирана, косата ѝ е спусната свободно, а устните ѝ са доста по-плътни и огромни. Те наподобяват подпухнали, като че ли преди малко си е инжектирала филъри. Очевидно Адел е направила корекцията в последните дни, защото устните ѝ не бяха толкоз плътни при последната ѝ изява пред аудитория в Хайд Парк.

Adele reveals her VERY plump lips on dinner date with boyfriend Rich Paul
— Daily Mail Online (@MailOnline)

" Изглежда извънредно ", " Боже, какво си направила? ", " Променена до неразбираемост и не към по-добро ", " Какъв позор ", " Да правиш това с лицето си е глупава концепция ", " Адел, за какво направи това? ", " Честно казано, харесвах я повече преди да в връхлети славата ", гневят се читателите на изданието.

Намират се и такива, които поддържат изпълнителката. За тях тя към момента е невероятна певица, без значение по какъв начин наподобява, а това какво прави с лицето и тялото си, е персонално нейна работа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР