Адел отпразнува предстоящия си албум “30” с впечатляващ концерт, заснет

...
Адел отпразнува предстоящия си албум “30” с впечатляващ концерт, заснет
Коментари Харесай

„Те ме спасиха“: Адел с откровения за бившия си съпруг и детето им пред Опра Уинфри

Адел отпразнува идния си албум “30” с впечатляващ концерт, сниман от CBS, и изявление с Опра Уинфри .

Специалната телевизионна продукция “Adele One Night Only” , излъчена в неделя, съчетава осъществявания онлайн пред Обсерваторията „ Грифит “ в Лос Анджелис и фрагменти от диалог с известната токшоу водеща.

В диалога си с Уинфри Адел бе както постоянно откровена за персоналния си живот, въодушевил новата ѝ музика . Интервюто не подмина раздялата на певицата с някогашния ѝ брачен партньор Саймън Конеки , към който обаче тя изпитва само топли усеща.

„ Мисля, че Саймън евентуално избави живота ми, почтено казано “ , признава Адел. „ Той пристигна в подобен миг, когато никой различен не би могъл да ми даде стабилността, която той и Анджело ми дадоха “ , разяснява тя и за към този момент 9-годишния им наследник.

„ Особено по това време бях толкоз млада и просто мисля, че щях да се изгубя във всичко това “, споделя тя, имайки поради бързо сполетялата я популярност. „ Бих могла елементарно да потегли по някои заплетени пътища, нали знаеш? И да се самоунищожавам, тъй като всичко това ми е пристигнало вповече. “

„ Той се появи и беше постоянен. Най-стабилният човек, който съм имала в живота в оня миг. Дори в този момент бих му поверила живота си “, продължи тя, наричайки още Конеки и техния наследник Анджело са „ ангели, изпратени към мен “.

По думите на Адел най-трудната част от развода ѝ са били разясненията пред нейното дете.

„ Да се опитам да обясня на 6-годишно дете „ Обичам татко ти, само че не съм влюбена в него “, е нещо, което няма никакви логичност за него “ , споделя тя и прибавя: „ Имаше толкоз доста отговори, които просто не можех да му дам, тъй като в реалност няма такива, които той да може да разбере “.

Запитана за новата си връзка със спортния сътрудник Рич Пол , Адел споделя: „ Той е извънредно занимателен и доста интелигентен. Много, доста интелигентен. Невероятно е да го гледаш по какъв начин прави това, което прави “, споделя тя. Певицата изяснява още, че това е първата връзка, по време на която „ обича себе си и е отворена да обича и бъде обичана от някой различен “.

На въпроса дали персоналното ѝ благополучие ще я подготвя да основава още трогателни песни, Адел простичко отговоря: „ Надявам се “.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР