АБВ ще подкрепи Румен Радев и Илияна Йотова на президентските

...
АБВ ще подкрепи Румен Радев и Илияна Йотова на президентските
Коментари Харесай

АБВ ще подкрепи Румен Радев на президентските избори

АБВ ще поддържа Румен Радев и Илияна Йотова на президентските избори, заяви водачът на групировката Румен Петков в събота.

" Нашите причини са в няколко аспекта. Първо, Президентството остана институцията, която дава стабилитет, излъчва сигурност и излъчва вероятност. Второ, президентът Радев и вицепрезидентът Йотова са предсказуеми в своето държание и са виновни пред обществото. Трето, това остана институцията, която може да сътвори условия за разговор за намиране на решения, които дават отговор на публичния интерес ", уточни Петков.

Той разяснява и метода, по който се чака АБВ да се яви на идните предварителни парламентарни избори. По думите му диалозите с управлението на Българска социалистическа партия, които се водят сега, са за формулата от предходните избори.

" Специално не виждам мотив да бъде преосмислена формулата за присъединяване. Нещо повече, ние сме единственият сътрудник, който сме посочили капацитет. Нашите претенденти и то без да изчерпваме опциите, които АБВ има във всички райони, са получили близо 12 хиляди преференции. И то дръзвам да настоявам по един почтен, честен, политически метод, забележим от обществото. Считам, че това ще бъде оценено по достолепие. Последните ни диалози с управлението на Българска социалистическа партия са, че просто би трябвало да материализираме тези диалози в документално съглашение и да участваме интензивно в идната акция “, сподели Румен Петков.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР