Абсурдно е председателят на парламента, който отговаря за всичко в

...
Абсурдно е председателят на парламента, който отговаря за всичко в
Коментари Харесай

Михаил Миков: Никой не може да направи толкова лошо на БСП, колкото тя направи за себе си

„ Абсурдно е ръководителят на Народното събрание, който дава отговор за всичко в тази постройка, да не знае за слагането на решетките. Охраната на постройката не взема решение въпроса. Ние следим ограждането на българската народна власт от тези, на които би трябвало да служи – жителите. “ Това съобщи Михаил Миков, някогашен ръководител на Народно събрание на Българска социалистическа партия пред Нова телевизия.

Той показа, че даже по време на митингите против кабинета на Орешарски не е имало железни решетки на Народното събрание. В основата на това решение видя: „ нелепост, неведение и непросветеност “.

Според него казусът с решетките е дребнотемие, което прикрива същинските въпроси. По думите му „ няма същинско законодателство, което би трябвало да показва най-малко воля за смяна, в случай че не действителна такава “.

Неговото мнение е, че преди изборите са се основали свръхочаквния в обществото, които в този момент не се осъществят.

По тематиката с присъединяване на Българска социалистическа партия в обединението той разяснява:

„ Може ли Българска социалистическа партия да извършва обществената си роля в обстановка на инфлация? В такава обстановка неравенствата единствено се задълбочават. Защо не се вкараха подоходни критерии за антикризисните ограничения? На Българска социалистическа партия отиваше да е първа за това. “

Миков акцентира, че българската инфлация е два пъти по-висока от европейската.

„ Въпросът за депутинизацията е част от подмяната на същинските въпроси. Не можеш да прехвърлиш на Путин личната си нелепост и несръчност “, безапелационен беше някогашният народен представител от левицата.

„ Никой не може да направи толкоз неприятно на Българска социалистическа партия, колкото тя направи за себе си. Самото ѝ присъединяване в дясно ръководство и ограниченията, които не вземат решение никакви проблеми на жителите, са аргументите Българска социалистическа партия да е на 5-то място в социологическите изследвания. Големият въпрос са вътрешните раздори и гоненията в Българска социалистическа партия. Наблюдава се кадрово застраховане от страна на Нинова “, приключи Миков.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР