Абсурдно е председателят на парламента, който отговаря за всичко в

...
Абсурдно е председателят на парламента, който отговаря за всичко в
Коментари Харесай

Никой не може да направи толкова лошо на БСП, колкото тя направи за себе си

„ Абсурдно е ръководителят на Народното събрание, който дава отговор за всичко в тази постройка, да не знае за слагането на. не взема решение въпроса. Ние следим ограждането на българската народна власт от тези, на които би трябвало да служи -. “ Това съобщи Михаил Миков, някогашен ръководител на Народно събрание от Българска социалистическа партия пред Нова телевизия.

Той показа, че даже по време на митингите против кабинета на Орешарски не е имало железни решетки на Народното събрание. В основата на това решение видя: „ нелепост, неведение и непросветеност “.

Според него казусът с решетките е дребнотемие, което прикрива същинските въпроси. По думите му „ няма същинско законодателство, което би трябвало да показва най-малко воля за смяна, в случай че не действителна такава “.

Неговото мнение е, че преди изборите са се основали свръхочаквния в обществото, които в този момент не се осъществят.

По тематиката с присъединяване на Българска социалистическа партия в обединението той разяснява:

„ Може ли Българска социалистическа партия да извършва обществената си роля в обстановка на? В такава обстановка неравенствата единствено се задълбочават. Защо не се вкараха подоходни аршин за антикризисните ограничения? На Българска социалистическа партия отиваше да е първа за това. “

Миков акцентира, че българската е два пъти по-висока от европейската.

„ Въпросът за депутинизацията е част от подмяната на същинските въпроси. Не можеш да прехвърлиш на Путин личната си нелепост и несръчност “, безапелационен беше някогашният народен представител от левицата.

„ Никой не може да направи толкоз неприятно на Българска социалистическа партия, колкото тя направи за себе си. Самото ѝ присъединяване в дясно ръководство и ограниченията, които не вземат решение никакви проблеми на жителите са аргументите Българска социалистическа партия да е на 5-то място в. Големият въпрос са вътрешните раздори и гоненията в Българска социалистическа партия. Наблюдава се кадро застраховане от страна на Нинова “, приключи Миков. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР