Абсурдно е да се блокира целия град. Това каза бившият

...
Абсурдно е да се блокира целия град. Това каза бившият
Коментари Харесай

Бойко Найденов: Абсурдно е да се блокира града заради убийството на Алексей Петров

Абсурдно е да се блокира целия град. Това сподели някогашният началник на Национална следствена служба Бойко Найденов, който по обяд се пробва да се прибере в дома си, само че органите на реда не го позволяват до дома му.

„ Без да съм направил оглед на местопроизшествието и без да съм анализирал материалите, не мога да разисквам едно ликвидиране . Това, което разбрах от медиите е, че е осъществено ликвидиране на един прочут човек – Алексей Петров. Той работеше в ДАНС и в това време беше прочут с други негови дейности “, съобщи някогашният краткотрайно изпълняващ функционалностите основен прокурор.

По информация на bTV с него е била и жена, която е откарана в болница в тежко положение

Бойко Ноев изясни още, че познава доста добре Алексей Петров, тъй като е взел участие в следствието по делото „ Октопод “. „ Тогава той беше задържат и имаше повдигнати обвинявания. След това напуснах – аз напуснах 2013 година “, разясни той.

„ Мислите ли, че бих могъл да кажа, кой е умъртвил даден човек. Но мога да кажа, че има ли погубен човек – не е хубаво . Това е нещо, което опонира на главните християнски полезности. Не може да се убива. Ако имаше правораздаване обаче, може би нямаше да се стигне до тук “, съобщи още Бойко Ноев.

Следете с нас събитията към покушението онлайн

Според него обаче има засягане на доста съществени ползи, с цел да се стигне до такова ликвидиране. Той отхвърли коментар дали сред убийството на Красимир Каменов - Къро и това на Алексей Петров – Трактора е допустимо да има някаква връзка.

„ И ние сме водили следствия, само че в никакъв случай градът не е бил блокиран по този метод. Има си някакви правила, които не трябва да се нарушават. Не може поради убийството на избран човек, да се спре придвижването. Законът би трябвало да е идентичен за всички “, разяснява той.

Той е предприемач, политик и учител, специалист по корпоративна сигурност и антитероризъм

Той разясни, че живее много надалеч от мястото на убийството и по тази причина не проумява, за какво не може да се прибере в дома си. В същата обстановка се оказаха и десетки други столичани.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР