Абсолютно убедени сме, че малцина от вас ще се досетят

...
Абсолютно убедени сме, че малцина от вас ще се досетят
Коментари Харесай

За какво служат малките джобчета на дънките?

Абсолютно уверени сме, че малко на брой от вас ще се досетят защо в действителност служат дребните джобчета на дънките.
Ще споделим с вас извънредно любопитни обстоятелства, отговарящи на множеството въпроси, които в продължение на години сме си задавали.
 Jeans By LIDL – съвременни дънки, основани по технология, щадяща природата Jeans By LIDL – съвременни дънки, основани по технология, щадяща природата
От 16 април във всички магазини на веригата в цялата страна ще се оферират дамски и мъжки модели на дънки лична марка Esmara/Liver...
Забелязали сте, че всеки чифт дънки, който притежавате в дрешника си, има по едно малко джобче. В множеството случаи не го употребявате, защото изпитвате усложнение в разкриване на предназначението му.

За какво в действителност служи то?
Преди доста години известният по целия свят Стив Джобс се е пошегувал пред обществото, че точно това в допълнение поделение по дрехата е основано за него, за да носи своя iPod покрай себе си. Разбира се, това е единствено една смешка и ние няма по какъв начин да й се доверим, защото дебютът на дънковите произведение е бил няколко века по-рано.
Знаете ли, че при изработката на първите дънки е била употребена не дънкова материя, а такава, служеща за направа на палатки? Това са моделите на Levi’s, които всеки познава. След като обаче платът бил привършен, на господин Страус му се постанова да прибегне до покупка на различен плат, създаван в Ним, Франция. От там идва и наименованието „ деним ”, което през днешния ден постоянно използваме (de Nimes).
 Широките дънки се връщат на мода през 2021 година Широките дънки се връщат на мода през 2021 година
Markata Levi`s разгласи връщането на необятния дизайн на дънките за 2021 година, в която тесните модели, белязали предходните години, постепенно оста...

След представянето на първата сбирка дънки, най-засилен интерес са имали фермерите и каубоите. Малко по-късно и военните. В съвремието, с изключение на дънки, ставаме очевидци и на всевъзможни други дрехи, направени от деним, включително: ризи, якета, рокли, поли, чанти, обувки и аксесоари. Богат е асортиментът на пазара.
Нека обаче се върнем към значителния детайл от дънките, а точно дребните джобчета и тяхното предопределение.
Каубоите носели джобните си часовници в елеците, само че при най-малкото нехайство от тяхна страна се стигало до щета или загуба на аксесоара. Всъщност предназначението на джобчето е било точно в него да се съхраняват часовници с дребен размер.
Сигурни сме, че в никакъв случай нямаше да се сетите за това!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР