Абсолютно недопустимо е български граждани да бъдат нападани където и

...
Абсолютно недопустимо е български граждани да бъдат нападани където и
Коментари Харесай

Лорер: Македонските власти знаеха за мача и трябваше да вземат мерки

Абсолютно неприемливо е български жители да бъдат нападани където и да било. Насилието над тях е безусловно недопустимо. Външното ни министерство към този момент е по отношение на македонските управляващи. В последна сметка от дълго време се знаеше, че ще има футболен мач и беше предвидимо за македонските управляващи да вземат ограничения и такива неща да не се случват. Това показа в коридорите на Народното събрание депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер във връзка с битите български почитатели на „ Левски “ в Скопие, съобщи Новини.бг.

 

„ Спортът е един от методите да градим мостове с най-близките ни съседи, не би трябвало да го трансформираме в сцена на политически конфликт. Трябва да е мост сред нашите две народи, с цел да се движим дружно и да им помогнем за европейското им бъдеще. Дай боже това лято да намерят метод най-сетне да включат македонските българи в Конституцията, с цел да няма повече дискримация и принуждение по отношение на тях “, добави Лорер.

 

По отношение на конституционните промени националният представител разяснява, че задачата е да се внедри работеща правосъдна система, която да обезпечава повече правораздаване, с цел да намалеят равнищата на корупция у нас.

Имаме късмет този генетичен недостатък от българската Конституция от 1991 година най-сетне да бъде разрушен, посочи Даниел Лорер, визирайки главата със правосъдната власт от висшия закон.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР