Абсолютно е много относителен термин и е много субективен термин“,

...
Абсолютно е много относителен термин и е много субективен термин“,
Коментари Харесай

Избори в Пакистан: Премиерът на Пакистан отрича твърденията за фалшифициране преди изборите - тъй като страната гласува със спрени мобилни услуги

„ Абсолютно е доста условен термин и е доста индивидуален термин “, сподели той.

„ Това, което мога да ви уверя, е, че макар всички наши дефекти и дефекти, които има в системата, няма последователен модел или институционален модел, където да се насочваме към съответна партия или група. “

Изображение: Снимка: Изображение на Reuters:Pic: Reuters

Г-н Какар сподели, че е „ сюрпризиран “ от това, че Върховният комисар на Организация на обединените нации за правата на индивида показва угриженост по отношение на „ модела на тормоз “ против членове на партията на някогашния пакистански министър председател Имран Хан.

Бивш състезател на крикет, трансформирал се в политик, господин Хан, създател на партията Pakistan Tehreek-e-Insaf (PTI) и някогашен министър-председател на страната, остава най-популярният политик в страната, съгласно изследвания.

Дни преди вота той беше наказан на 10 години за издаване на държавни секрети, 14 за корупция и 7 за " противозаконен " брак. Той споделя, че обвиняванията са политически стимулирани.

Г-н Каркар сподели, че „ обектив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР